OVER MEETING ROOMS AMSTERDAM

Welkom bij Meeting Rooms Amsterdam, de ideale locatie voor het huren van vergaderruimtes, cursusruimtes of ruimtes die je zelf naar wens kunt invullen. Gelegen op de bruisende Nieuwmarkt in Amsterdam, bieden wij een professionele en inspirerende omgeving voor jouw bijeenkomsten. Onze ruimtes zijn volledig uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om succesvolle vergaderingen te organiseren. Of je nu een presentatie wilt geven, een training wilt geven of een brainstormsessie wilt houden, onze ruimtes zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften.

Op de Nieuwmarkt bevinden zich diverse restaurants, cafés en winkels, waardoor er altijd een levendige sfeer heerst. Dit zorgt voor een stimulerende omgeving en biedt de mogelijkheid om tijdens de pauzes te genieten van heerlijk eten en drinken. Wij begrijpen dat het organiseren van een vergadering ook gepaard gaat met praktische zaken. Daarom hebben wij gezorgd voor alle benodigde faciliteiten, zoals WiFi, audiovisuele apparatuur en comfortabele zitplaatsen.

Of je nu een grote of kleine groep hebt, bij Meeting Rooms Amsterdam creëren we een omgeving waarin jouw vergaderingen efficiënt en productief kunnen verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op om een ruimte te reserveren!

Routebeschrijving

Vanaf het Centraal Station in Amsterdam loop je richting het oosten over de Prins Hendrikkade. Blijf de Prins Hendrikkade volgen tot je bij de Geldersekade aankomt. De loop route is ongeveer 5 minuten.

Parkeer gemakkelijk bij Parking Centrum Oosterdok, op slechts 10 minuten loopafstand van Meeting Rooms Amsterdam. Je kunt van tevoren reserveren voor een voordelig parkeertarief v.a. €10,- per dag.

Over Meeting Rooms Amsterdam Scherm­afbeelding 2023 06 22 om 19.11.06

ONZE PLATTEGROND

Over Meeting Rooms Amsterdam WhatsApp Image 2023 11 25 at 16.36.39

Neem gemakkelijk contact op

Mocht u nog vragen hebben of verdere wensen dan helpen wij u graag en kunnen altijd met u mee denken. Stel gerust alle vragen in via het onderstaande formulier.